♥ my new shoes



Så snygga! Längtar till våren då jag kan börja använda dem utomhus. ;)

♥ i wanted to upload a picture of YOU...

To describe your face is to describe a rose.
The full lips with the color of mild red
Your eyes that would pierce my soul if I do not respect them, just like thorns
Your soft cheeks that feels like the roses silk leaf against my fingers
It’s just perfect to me

It makes me want to kiss you


♥ taking a walk in winter wonderland


♥ valentine's day

I förrgår var det Alla hjärtans dag och för första gången har jag varit onormalt glad den dagen, ansett den som speciell och tillbringat dagen med en mycket speciell person.
Firade också sju månader av lycka. Tittade igenom min 1 år gamla dagbok senare på kvällen, man kan mer kalla den för deppdagbok för allt jag skrev i den i åtta månader var i stort sätt bara depp.
Men det har ändrats nu, nu jag är riktigt glad. Sommarlovet var awesome och vilade upp mig rejält inför gymnasiet. Känner att jag har höjt mig i vissa ämnen också! (Y)

Man ska inte ligga kvar på marken för att hästen har kastat av dig en gång, hoppa upp igen och håll i hårdare denna gång. För det är det värt. ♥ 
 

♥ don't give up

Ibland känns allt så perfekt, att man har känslan av att det aldrig kan ta slut, aldrig kan gå fel eller aldrig försvinna inom stunden av en sekund.
Men det kan det och det är bara det värsta som finns. Att något man hållit kärt och så nära bara kan ryckas ifrån en, obarmhärtigt.
Jag vet hur denna känsla påverkar och sårar en. Men det har aldrig hindrat mig från att hoppa upp i sadeln igen och kämpa för det jag fortfarande tror på och håller kärt.
Min närmsta vän går igenom detta just nu och jag önskar jag kunde vara där för den och stötta och visa att jag bryr mig. 
Det är det enda jag tänker på just nu, inget annat och ändå kan jag inget göra hur mycket jag än vill. Jag älskar den här personen och det kommer jag alltid göra. Min bästa vän.

RSS 2.0